katern 2014-2015Zoals de traditie het wil, heeft de stuurgroep SCW Oost-Vlaanderen ook dit jaar weer een mooie selectie verzameld met tips voor je afdelingswerking. De katern wordt verspreid vanaf Sprokkels, zondag 9 november 2014 in Wetteren. Via de website zal hij ook digitaal te raadplegen.

Dit jaar zijn er 32 tips voor afdelingsactiviteiten en 7 extra tips voor je SCW-adminsitratie. Een extra reden dus om naar Sprokkels af te zakken en als eerste de nieuwe katern in handen te krijgen!

Met dank aan alle medewerkers die bijdragen leverden!

Download hier de katern (850 kB)

 

Elk jaar zorgt de dienst SCW voor een nieuw aanbod aan activiteiten voor je afdeling. Dat zal dit jaar ook niet anders zijn. Er is al heel wat materiaal bijeen gebracht maar wie nog een leuke activiteit kent, mag die nog steeds doorsturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De katern zal beschikbaar zijn in het najaar. Op Sprokkels op zondag 24 november in CC De Poort in Wetteren kan je zoals de traditie dat intussen wil, met een aantal van hen kennis maken en contacten leggen.