Elk jaar zorgt de dienst SCW voor een nieuw aanbod aan activiteiten voor je afdeling. Dat zal dit jaar ook niet anders zijn. Er is al heel wat materiaal bijeen gebracht maar wie nog een leuke activiteit kent, mag die nog steeds doorsturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De katern zal beschikbaar zijn in het najaar. Op Sprokkels op zondag 24 november in CC De Poort in Wetteren kan je zoals de traditie dat intussen wil, met een aantal van hen kennis maken en contacten leggen.

katern 2014-2015Zoals de traditie het wil, heeft de stuurgroep SCW Oost-Vlaanderen ook dit jaar weer een mooie selectie verzameld met tips voor je afdelingswerking. De katern wordt verspreid vanaf Sprokkels, zondag 9 november 2014 in Wetteren. Via de website zal hij ook digitaal te raadplegen.

Dit jaar zijn er 32 tips voor afdelingsactiviteiten en 7 extra tips voor je SCW-adminsitratie. Een extra reden dus om naar Sprokkels af te zakken en als eerste de nieuwe katern in handen te krijgen!

Met dank aan alle medewerkers die bijdragen leverden!

Download hier de katern (850 kB)

 

Katern 2019

De Katern 2019

Zoals elk najaar hebben we tips verzameld voor de actieve afdelingen! Ze werden zoals steeds gebundeld in een mooie katern die je online kunt raadplegen.

Neem ook eens een kijkje in de oudere nummers: goede tips hebben immers geen houdbaarheidsdatum, toch?

  

Dowload hier de katern 2019

Katern 2017 - 2018

katernscwOVL2017 2018klein

Zoals elk najaar hebben we tips verzameld voor de actieve afdelingen! Ze werden zoals steeds gebundeld in een mooie katern die je online kunt raadplegen. Een papieren exemplaar ontvang je bij deelname aan Sprokkels Deluxe of via je educatieve medewerker (vanaf 12/11/2017).
Neem ook eens een kijkje in de oudere nummers: goede tips hebben immers geen houdbaarheidsdatum, toch?

Sprokkels Deluxe bijlage katern2017 2018klein


De extra bijlage bevat informatie over de verschillende locaties van Sprokkels Deluxe 2017. Een handige aanvulling op het mooie en uitgebreide programma dat je hier vindt.

 

Dowload hier de katern 2017-2018

Download hier de extra bijlage voor Sprokkels Deluxe 2017

 

 Katern 2016-2017

katern 2016-2017Zoals de traditie het wil, heeft de stuurgroep SCW Oost-Vlaanderen ook dit jaar weer een mooie selectie verzameld met tips voor je afdelingswerking. De katern werd verspreid op Sprokkels, zondag 23 september 2016 in Wondelgem. Via de website is hij nu digitaal te raadplegen.

Dit jaar zijn er 32 tips voor afdelingsactiviteiten en  extra tips bij de webtoepassing activiteitenbeheer voor je SCW-adminsitratie.

Met dank aan alle medewerkers die bijdragen leverden! 

Download hier de katern (800 kB)

 

katern 2015-2016Zoals de traditie het wil, heeft de stuurgroep SCW Oost-Vlaanderen ook dit jaar weer een mooie selectie verzameld met tips voor je afdelingswerking. De katern wordt verspreid op Sprokkels, zondag 27 september 2015 in Wetteren. Via de website is hij ook digitaal te raadplegen.

Dit jaar zijn er 32 tips voor afdelingsactiviteiten en 7 extra tips voor je SCW-adminsitratie.

Met dank aan alle medewerkers die bijdragen leverden! 

Download hier de katern (820 kB)

 

De Oost-Vlaamse Katern is een echte traditie die ook buiten de provinciegrenzen wordt gelezen en gebruikt. Ook in de oudere jaargangen van de katern staan nog bruikbare tips voor je afdelingswerking. Enkele zijn ook nog in gedrukte vorm beschikbaar. Wil je een papieren versie, stuur dan even een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.naar het secretariaat.