verwendag1

Afsluiter in het theatercafé met om 17 uur "Cabaret Puur" (dranken zijn betalend)

NTGent

St Baafsplein, 17   te 9000 Gent

Op dit moment wordt de schouwburg van NTGent aan St Baafsplein verbouwd en kan niet worden gebruikt voor theatervoorstellingen, maar wel als een prachtig kader voor symposia, feesten en diners op maat. Daarnaast hebben de zitjes van de zaal tijdelijk plaats geruimd voor een vlakke vloer.

Indien je met je afdeling een rondleiding wil organiseren, volgt hier alle info.

Duur rondleiding: 90' (tenzij anders vermeld),

Kostprijs € 80 + 6% BTW./ Maximum 30 deelnemers (tenzij anders vermeld).

Aanvragen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

----

Cabaret Puur

Cabaret Puur

Het woord Cabaret lijkt wel een dame van lichte zeden. Er wordt graag en veel over haar gepraat, geroddeld - maar vertel vooral niet wat ze doet. Wie is ze eigenlijk, Cabaret?
Het duo Hintjens en Van Lent maakten een echt cabaretprogramma. U hoort wat cabaret is, hoe dat klinkt, hoe dat er uitziet. Waar is die netkous? Waar blijft u met uw fatsoen? Paul Claes, Wannes Van de Velde en Boris Vian. Hoor en zie, de klanken van de stad: Piaf en Brecht, Aristide Bruant. Luister maar en kijk, of kijk een beetje weg: Marlène Dietrich, Wim Sonneveld, Barbara.
U kent ze als Duwoh en dat zijn ze. Schitterend accordeon en dito zang – op reis door het nachtleven van de Europese grootstad. Bernard speelt zijn vingertoppen plat. La Hintjens zingt met rode oortjes. U geniet, u lacht, u huilt. Dat is een begin.

Doelgroep: volwassenen

Uitkoopsom: 350 euro (exclusieve prijs voor afdelingen) waarvan 290 euro betaald wordt door de organisator.
Dit bedrag mag je storten op rekeningnummer BE 94 4350 3065 5114 van SCW. Graag met vermelding bijdrage 'Cabaret Puur + afdeling'
De overige 60 euro + verplaatsingskosten zijn voor rekening van SCW-Brussel op voorwaarde dat door de organisator tijdig een aanvraag voor toelage voor deze activiteit werd ingediend. Doe je aanvraag via de webtoepassing 'activiteitenbeheer' ten laatste voor de 20ste van de maand die de activiteit voorafgaat. Voor meer info kan je terecht bij de dienst sociaal cultureel werk op 02 507 89 44 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Via deze toepassing kan je activiteit ook opgenomen worden op de provinciale bladzijden van De Bond en de website UitinVlaanderen.

SABAM: reken ook op 34 euro kosten voor Sabam. Dat wordt meer naargelang het bedrag van inkom dat je vraagt. De artiesten kunnen je het formulier bezorgen dat je aan Sabam moet doorsturen (twee weken op voorhand).

Grootte van de groep: af te spreken met het gezelschap. Afhankelijk van de akoestiek van de zaal.

Duur van de voorstelling: een voorstelling duurt 1u'15 met zang, tekst en accordeon.

Technische fiche:
DUWOH speelt het liefst zonder versterking maar in een grote zaal met zwakke akoestiek kan dat toch nodig zijn. De artiesten vragen een apart lokaal om voorafgaand aan het optreden te kunnen inzingen en inspelen. Het gezelschap vraagt om geen tafels tussen het publiek te plaatsen.

Boeken van een voorstelling
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 0486 99 35 60

Nog vragen?
Hilde Marichal: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.