fietsenGOSA Oost-Vlaanderen

organiseert begeleide midweekvakantie voor grootouders in vakantiecentrum ‘De Bosberg’ te Houthalen-Helchteren

Midweek van maandag 30 augustus om 15 u. tot vrijdag 3 september 2021 na het middagmaal.

Je kan er genieten van een sportieve (wandelen, fietsen, petanque, zwemmen,…) of rustige en gezellige vakantie in een bosrijk gebied én van een aangepast animatieprogramma én van lekker eten in het vernieuwde restaurant. Fietsen kunnen ter plaatse gehuurd worden.

Iedereen zorgt voor eigen vervoer naar De Bosberg: ofwel met de wagen (mogelijke carpooling met andere deelnemers) ofwel met de trein naar station Genk en bus 31 naar halte Kelchterhoef, alwaar we de valiezen komen ophalen. Nog 800 m te voet.Deelnameprijs: per persoon in tweepersoonskamer: € 260, in éénpersoonskamer: € 314.
In de deelnameprijs is inbegrepen: volpension, annulatie- en ongevallenverzekering.
Leden van de Gezinsbond krijgen ter plaatse in De Bosberg, via hun lid-/spaarkaart 2021, een korting van 5% op de pensionprijs.

Inschrijven via de inschrijvingsstrook van de folder. Deze moet vóór 15 juli 2021 ingevuld, terugbezorgd worden bij jouw GOSA-verantwoordelijke Ludwine Vanhee (adres of mail zie onderaan).

Het volledige bedrag dient eveneens betaald te worden vóór 15 juli 2021 op BE98 0017 4695 0293 van Gezinsbond GOSA Oost-Vlaanderen met als mededeling: midweek De Bosberg en jouw naam.
Alle nuttige inlichtingen (o.a. trein- en busuren) worden tijdig toegestuurd.

Mocht De Bosberg door gewijzigde coronaomstandigheden toch moeten sluiten, dan wordt het deelnamebedrag volledig terugbetaald.

Met vriendelijke groeten van jouw GOSA-vakantiecoördinator:
Ludwine Vanhee - B. Hamelinckstraat16, 9031 Drongen Tel.09.330.36.49 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

link naar de folder

Balltazar