fietsenVier mee 50 jaar Bosberg

GOSA provincie Oost-Vlaanderen organiseert 

midweekvakantie voor grootouders in vakantiecentrum ‘De Bosberg’ te Houthalen-Helchteren
van maandag 9 tot vrijdag 13 september 2019

We starten de midweek in Alden Biesen in Bilzen. Na de lunch leidt een gids ons 2 uur rond in deze landcommanderij. Daarna kunnen we nog vrij rondwandelen in de Engelse tuin.
De bus vertrekt om 8.30 u. in Tielt met verdere opstapplaatsen in Deinze, Oostakker en Erpe-Mere. Na het bezoek brengt de bus ons dan naar De Bosberg (aankomst rond 17.30 u.).
Wie toch met de wagen zou komen wordt verwacht tegen 12 u. in Alden Biesen voor de lunch en het bezoek.


Deelnameprijs: per persoon in tweepersoonskamer: met bus € 298, zonder bus € 263.
in éénpersoonskamer: met bus € 350, zonder bus € 315.
In de deelnameprijs is inbegren: volpension, annulatie- en ongevallenverzekering, bezoek aan Alden Biesen met gids en de lunch in Alden Biesen (huisbereide soep, twee belegde broodjes, koffie/thee/water).
Leden van de Gezinsbond krijgen ter plaatse in De Bosberg, via hun lid-/spaarkaart 2019, een korting van 5% op de pensionprijs.

Geïnteresseerde grootouders en 55-plussers - die wensen te genieten van een sportieve (wandelen, fietsen, zelfs binnenzwembad in het centrum) of rustige en gezellige vakantie in een bosrijk gebied én van een aangepast animatieprogramma ter plaatse - kunnen vanaf nu inschrijven via de onderstaande inschrijvingsstrook. Deze moet vóór 30 juni 2019 ingevuld, terugbezorgd worden bij uw GOSA-verantwoordelijke Ludwine Vanhee (adres of mail zie onderaan).

Een voorschot van € 100 per persoon moet betaald worden vóór 30 juni 2019 op rekeningnummer BE98 0017 4695 0293 van Gezinsbond GOSA Oost-Vlaanderen met als mededeling: midweek-De Bosberg en uw naam. Het saldobedrag moet betaald worden vóór 15 augustus 2019 door overschrijving op hetzelfde rekeningnummer.
Wie inschrijft ontvangt tijdig een schrijven of mail met alle nuttige inlichtingen, het animatieprogramma en de gegevens over plaats en uur waar de autocar je komt ophalen.

Dank bij voorbaat.
Uw GOSA-vakantiecoördinator:
Ludwine Vanhee - B. Hamelinckstraat16, 9031 Drongen Tel.09/330.36.49 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De volledige folder en het inschrijfformulier