verwendag1

Gandante Gravensteen

Gandante, Stadswandelingen

Spoken, draken en heksen in Gent

Te sprokkelen om 11.00, 14.00 uur (de wandeling duurt ca. 2 uur - 25 personen)

Startpunt: Sint-Veerleplein (centraal op het plein, rechtover de ingang van het Gravensteen), 9000 Gent

Spoken, draken en heksen in Gent

Gent is niet alleen de gezelligste stad van Vlaanderen, maar ook de griezeligste. Spoken, draken, duivels en heksen: Je vindt ze er allemaal. Niet (allemaal) meer in levende lijve, maar in deze eeuwenoude stad vertelt elke steen zijn eigen verhaal. Volg de gids op deze Gentse griezeltocht om van te rillen.

 

GANDANTE

Met je afdeling

Gandante staat voor originele rondleidingen in en rond Gent. Met ruim 100 wandelingen, culinaire arrangementen, fietstochten, zoektochten en lezingen en een team van 30 enthousiaste gidsen tonen we je de stad zoals je ze nooit eerder zag.

Gandante is een Gentse gidsenorganisatie. Met ons aanbod van wandelingen, zoektochten en fietstochten nemen we je mee in en rond Gent, langs grote monumenten en kleine verhalen. Telkens vanuit een andere invalshoek en telkens op maat van de groep.

Gaande van prostituees tot begijnen, van jezuïeten tot vrijmetselaars, van graffiti tot opera. Gent heeft nog weinig geheimen voor onze gidsen. Hun kennis en hun liefde voor Gent delen ze met veel plezier met jou!

Gandante

Tel 09/375.31.61

GSM 0479/51.52.42

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

www.gandante.be

Woestijnegoedlaan 16

9032 Gent - Wondelgem