verwendag1.jpg

Koken met Kids: Vis Jakkie? Jammie !

We hebben op 16 november een workshop voor lagere schoolkinderen in het thema van de week van de smaak. Ons thema luidt: Vis Jakkie? JAMMIE !

Het is de bedoeling dat we met een 30tal kids en 5 helpmama's een buffet gaan maken voor de ouders, broers en zussen en natuurlijk ook de deelnemers zelf.  Samen met Geert, onze kok van dienst, gaan we garnalen leren pellen, en daarna verwerken in een bootje witloof-garnaal en tomaat garnaal.  We gaan ook leren om zalm te roken op het elektrisch vuur, daarna verwerken we dit ook.  Geert gaat ook ter plekke een vis fileren zodat de kids een idee hebben hoe een vis bewerkt wordt.  We laten niets verloren gaan en alles wordt verwerkt in zelfgemaakte fish sticks; vis-consomm√©, ...

Ouders, broers, zussen, grootouders zijn welkom vanaf 17h om ons rijkelijk visbuffet te proeven
en we zijn er zeker van dat op het einde van de workshop iedereen zal zeggen vis JAMMIE !

Klik hier voor de uitnodiging